Trends & inspiratie

Bent u benieuwd naar de trends van 2019? 
Elk jaar gaan onze trendspecialisten op zoek
naar de meest bijzondere trends, die de basis
vormen voor ons assortiment.  Bekijk de
video’s en ontdek de nieuwe productlijnen
die Makro Kerstpakketten in 2019
te bieden heeft! 

Onze inkopers reizen de hele wereld over om een trendy en uniek assortiment samen te stellen. Van leuke eyecatchers voor in onze kerstpakketten, tot bijzondere cadeaus vooronze online keuze cadeaus
en voor op onze kerstmarkten. 

Bekijk hiernaast onze nieuwe productlijnen, speciaal voor Makro Kerstpakketten 
ontwikkeld en daardoor uniek in de markt. Ontdek ons assortiment 
en doe inspiratie op!

Klik op de foto's
voor meer informatie

Bekijk
de trends
van 2019

Bent u benieuwd naar de trends van 2019? 
Elk jaar gaan onze trendspecialisten op zoek
naar de meest bijzondere trends, die de basis
vormen voor ons assortiment.  Bekijk de
video’s en ontdek de nieuwe productlijnen
die Makro Kerstpakketten in 2019
te bieden heeft! 

Onze inkopers reizen de hele wereld over om een trendy en uniek
assortiment samen te stellen. 
Van leuke eyecatchers voor in onze kerstpakketten, tot bijzondere cadeaus vooronze online keuze cadeaus en voor op onze kerstmarkten. 

Bekijk hiernaast onze nieuwe productlijnen, speciaal voor Makro Kerstpakketten ontwikkeld en daardoor uniek in de markt. Ontdek ons assortiment en doe inspiratie op!

Samen bereik je meer! Staat teambuilding en samenwerken hoog in het vaandel binnen uw organisatie? Kies dan voor de productlijn ‘Samen’, die het teamgevoel binnen uw bedrijf versterkt. Een sterk thema dat niet alleen past bij de kernwaarden van uw bedrijf, maar die voor uw medewerkers persoonlijk ook veel betekent.

Samen

Wilt u uw waardering laten blijken aan uw collega’s en ze verwennen met een bijzonder en luxueus cadeau? Geef dan ‘Many Thanks’, een luxe productlijn met een chique uitstraling door zijn diversiteit aan patronen en gouden accenten. Met trots kunt u deze bijzondere cadeaus geven, die een feest zijn om te krijgen!

Many thanks

Wilt u uw collega’s het echte kerst- en wintergevoel geven? Van de productlijn Let it Snow krijgt u meteen zin in de winter. Een traditioneel geschenk in een bijzonder jasje, dat leuk is om te geven én om te krijgen. De bijzondere verpakkingen in de vorm van besneeuwde kersthuisjes zorgen meteen voor een warm gevoel van winterse gezelligheid.

Let it snow

Mooie momenten zijn er om samen te vieren. Wilt u ervoor zorgen dat uw collega’s feestelijk aftellen naar 2020? Ontdek New Year’s Eve, een bruisende productlijn met een wereldse uitstraling dankzij bekende skylines en knallend vuurwerk. Om samen te vieren en van te genieten. Proost!

NYE

Gunt u uw collega’s een welverdiend moment van ontspanning na een druk jaar? Dan is de productlijn ‘Press Pause’ dé productlijn voor uw organisatie. Met ‘Press Pause’ gee.t u uw collega’s een relaxmoment voor henzelf. Druk voor hen op de pauzeknop en laat ze heerlijk ontspannen zodat zij opgeladen zijn voor het nieuwe jaar!

Press Pause

Wilt u uw collega’s op een sportieve manier laten ontspannen? Kies dan voor ‘Workout’, een stoere productlijn om sportief te genieten. Industriële materialen als beton en verweerd leer creëren een echte urban uitstraling. Een unieke productlijn die past bij een gezonde en actieve levensstijl.

Workout

Naast het kerstpakket kent Nederland nog een echte kersttraditie: gourmetten! Zijn uw collega’s hier ook zo dol op? Gezellig tafelen, zelf eten bereiden en experimenteren met smaken? Dan is ‘Herman’s kerstgourmet’’, ontwikkeld met chef-kok Herman den Blijker, het perfecte geschenk voor uw organisatie.

Herman’s
Kerstgourmet

Meer informatie

Lees deze nieuwe brochure van Makro kerstpakketten en doe inspiratie op! Ontdek de trends van 2020 op het gebied van eindejaarsgeschenken. Van kerstpakket en online keuze cadeau tot een sfeervolle kerstmarkt op locatie.


Gebruik de navigatiebalk onderaan de pagina om door de brochure te bladeren.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl

Neem contact op

Heeft u inspiratie gekregen en wilt u meteen aan de slag met uw eindejaarsgeschenk? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Gebruik onderstaande formulier voor al uw vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl
Vul uw naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, feedback is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit magazine

Of volg ons op