Elk jaar doen wij onderzoek naar de laatste trends. Deze vormen de basis van ons assortiment. Scroll naar onder en ontdek onze exclusieve lijnen van 2021! 

Ontdek

van 2021

de trends

Ontdek onze productlijnen Northern Lights, Escape Room, Feeling Home en Kerst is.. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Klik op de foto’s voor informatie en een video.

Klik op de foto's
voor meer informatie

Ontdek

van 2021

Elk jaar doen wij onderzoek naar de laatste trends. Deze vormen de basis van ons assortiment. Scroll naar onder en ontdek onze exclusieve lijnen van 2021!

de trends

scroll naar beneden

Ontdek onze productlijnen Northern Lights, Escape Room, Feeling Home en Kerst is.. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Makro Kerstpakketten. Klik op de foto’s voor informatie en een video.

Waan je in een magische wereld met het Noorderlicht. Bekijk de magie van de natuur, met de mooiste kleuren die als een wonder aan de sterrenhemel verschijnen.  De bijzondere producten van deze lijn hebben betoverende eigenschappen. Stap met Nothern lights even uit de waan van alledag en enjoy the moment!

Northern Lights

Kerst is...

Beleef de nostalgie van Kerst met onze productlijn ‘Kerst is..’. Geniet van heerlijke borrelhapjes, terwijl de cadeautjes onder een stralende kerstbook liggen te wachten totdat ze worden uitgepakt. Ontdek deze sfeervolle productlijn, geheel is kerstsfeer en met leuke quotes. Kerst is... de mooiste tijd van het jaar!

Feeling Home

Geniet in stijl van de mooiste momenten die je thuis beleeft met Feeling Home. Thuis is de plek waar je samenkomt, relaxt, werkt en leeft. Geniet van warme momenten en heerlijke gerechten, dat is nog eens gezellig thuiskomen! Bij deze productlijn passen unieke items voor thuis en heerlijke foodproducten, alles met een stijlvolle uitstraling.

Escape Room

It’s playtime! Verdiep je in de mysterieuze wereld met onze productlijn Escape Room. Kruip in de huid van een detective en help hem met het vinden van de laatste aanwijzing om het mysterie op te lossen. Ontcijfer de code van jouw escape box en ga samen met je familie, vrienden of collega’s op zoek naar de aanwijzingen.