Hallo [FIRSTNAME]

In deze bijzondere tijden is het lastig om persoonlijke aandacht te geven en is samenzijn niet meer vanzelfsprekend. Ook op de werkvloer zijn dit belangrijke onderwerpen en een groot gemis. Rondom Kerst is dit bovendien extra belangrijk. Kerst is dé tijd om je collega’s te bedanken en waarderen voor hun inzet, het liefst tijdens een gezellig samenzijn met een persoonlijke boodschap en cadeau.

Want het succes van een Kerstgeschenk zit hem niet alleen in het cadeau zelf. De  manier waarop je het geeft en hoe persoonlijk het is, maken het verschil. En dat is  precies waarbij wij je kunnen helpen. Lees in deze brochure hoe je van je kerstpakket  of online keuze cadeau echt iets bijzonders maakt waar je collega’s nog lang over  napraten. Natuurlijk alles passend in de nieuwe 1,5 meter samenleving. 

Met vriendelijke groet,
Makro Kerstpakketten

Leuk dat je een kijkje neemt

[Bol1]

[Bol2]

[Bol4]

[Bol3]

Meer informatie

Lees deze nieuwe brochure van Makro kerstpakketten en doe inspiratie op! Ontdek de trends van 2020 op het gebied van eindejaarsgeschenken. Van kerstpakket en online keuze cadeau tot een sfeervolle kerstmarkt op locatie.


Gebruik de navigatiebalk onderaan de pagina om door de brochure te bladeren.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl

Neem contact op

Heeft u inspiratie gekregen en wilt u meteen aan de slag met uw eindejaarsgeschenk? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Gebruik onderstaande formulier voor al uw vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit magazine

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.