Hallo [FIRSTNAME]

Tegenwoordig zijn termen als betrokken medewerkers en waardering op de werkvloer belangrijker dan ooit. Aandacht voor je werknemers speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat jij als werkgever persoonlijke aandacht geeft aan je medewerkers? En hoe doe je dat tijdens deze bijzondere tijden waarin we afstand moeten houden?

In deze tijden van Corona en de 1,5 meter economie is veiligheid voor jou en onze medewerkers van het grootste belang. Om die reden zijn we ons momenteel aan het beraden op wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van onze events om ten alle tijden binnen de richtlijnen van het RIVM onze diensten te kunnen aanbieden. Dat betekent dat we de komende tijd hierin wijzigingen verwachten. Hou onze website in de gaten of neem contact op met een van onze showrooms om te zien wat wij kunnen doen om op een veilige manier aandacht te besteden aan het uitreikmoment. 

Lees snel verder, ontdek de mogelijkheden of maak meteen een afspraak. Wij helpen je graag om als werkgever je collega’s op persoonlijke wijze te verrassen! 

Met vriendelijke groet,
Makro Kerstpakketten

Leuk dat je een kijkje neemt

[Bol1]

[Bol2]

[Bol4]

[Bol3]

Meer informatie

Lees deze nieuwe brochure van Makro kerstpakketten en doe inspiratie op! Ontdek de trends van 2020 op het gebied van eindejaarsgeschenken. Van kerstpakket en online keuze cadeau tot een sfeervolle kerstmarkt op locatie.


Gebruik de navigatiebalk onderaan de pagina om door de brochure te bladeren.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl

Neem contact op

Heeft u inspiratie gekregen en wilt u meteen aan de slag met uw eindejaarsgeschenk? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Gebruik onderstaande formulier voor al uw vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bezoek voor meer informatie makrokerstpakketten.nl
Vul uw naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, feedback is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit magazine

Of volg ons op